CRNA GORA

GPS NAVIMPORT

Vaš partner na moru i kopnu

O nama


GPS Navimport je tvrtka sa 30+ godina iskustva u planiranju i realizaciji projekata ličenja, pomorskog opskrbljivanja i agencijskih usluga. S našom reputacijom predanog i pouzdanog agenta , kao i ekskluzivnog Jotun partnera u Crnoj Gori, predani smo održavanju naših visokih standarda usluge i premašivanju očekivanja naših klijenata, u skladu sa svim važećim zakonima i propisima, kao i zdravljem, sigurnošću, i ekološkim standardima.

   NAŠA VIZIJA

Naša je vizija biti regionalni lider u inovativnim, osebujnim i dugotrajnim rješenjima bojanja za naše kupce uz stalni prestiž bez nesukladnosti.

   NAŠA MISIJA

Naša misija je pružiti cjelovite i isplative kvalitetne usluge našim kupcima, promovirati sigurne, zdrave i ekološki prihvatljive radne uvjete te biti prvi izbor kupaca i regionalni lider na tržištu.

Mi smo ekskluzivni JOTUN partner

JOTUN

Jotun – vodeća svjetska tvrtka za boje

TAKOĐER U NAŠOJ PONUDI​

Katradis Jotun GPSNavimport

GPSNAVIMPORT Z.B.A Jotun G

Jotun boje - promjena u svjetski poznate

Otkrijte najprikladniji proizvod


Za svaki Vaš projekt bojanja ili zaštite

Jotun GPS Navimport decorative

Dekorativni

Istražite brojne kombinacije boja, dizajne i ideje s našom paletom proizvoda za interijer i eksterijer

wheel1.png

Marine

Visokoučinkoviti premazi trupa za pomorsku industriju

secure-shield.png

Zaštitni

Visokokvalitetni zaštitni premazi za kopnene i offshore infrastrukturne projekte

yacht.png

Yachting

Opsežna ponuda proizvoda s jednim cjelovitim sustavnim rješenjem

JUTON GPSNAVIMPORT SHOP

 • Dvije višebojne jedinice za brodski zaštitni, jahtaški i dekorativni program
 • Vrhunske dekorativne boje za dugotrajnu i lijepu završnu obradu​
 • Premazi za zaštitu metalnih podloga od korozije i obraštanja
 • Vrhunska unutarnja i vanjska zaštita za super jahte i brodove za razonodu

Što nudimo


Koju god boju ili premaz poželjeli za svoje plovilo ili dom, kod nas ćete je pronaći. Također pružamo sve vrste agencijskih usluga za jahte i njihove posade, uključujući i nabavu potrebnih potrepština

GPS Jotun GPSNavimport
Savjetnici za bojanje

Ne samo da ćete u našoj trgovini pronaći prvoklasne proizvode, već ćete također imati pristup našem izvanrednom znanju koje će osigurati glatku izvedbu vašeg projekta

Brodski agent

Zastupnici smo za razna plovila na popravcima, uključujući trgovačka plovila na njihovim komercijalnim putovanjima, kao i zastupnici za jahte i putnička plovila

Brodska opskrba

Također smo opskrbljivači brodovima koji opskrbljuju plovila i posade cijelim asortimanom potrebnih potrepština i usluga

Naše reference


X

The Chedi Luštica Bay

-

-

Hotel sa 5 zvijezdica koji posluje unutar svjetski poznatog hotelskog brenda CHEDI. Nalazi se na promenadi najluksuznijeg rizorta u Crnoj Gori – Luštica Bay resort. Za potrebe ovog projekta korišteni su proizvodi iz dekorativnog asortimana za unutrašnje zidove, Majestic Original i Jotaprof Dynamic.

-

X

Floating dock Adriatic42

-

-

Novootvoreni centar za remont i održavanje superjahti u Bijeloj, nikao na mjestu nekadašnjeg Jadranskog Brodogradilišta. Sposoban za opsluživanje najvećih jahti na svijetu. Na ovom projektu korišten je u sistemu proizvod Jotamastic 80 zajedno sa Hardtop XP kao završnim premazom, kao i Jotunovi specijalni proizvodi za pasivnu protivpožarnu zaštitu konstrukcijskog čelika SteelMaster600WF I SteelMaster1200WF.

-

X

One&Only Portonovi

-

Photo credit: Portonovi

Prvi hotel super-luksuznog brenda “One&Only” u Evropi, koji ujedno važi za jedan od najekskluzivnijih hotelskih brendova u svijetu. Kategorisan je sa 5 zvijezdica i pozicioniran unutar potpuno novog Portonovi rizorta. Za potrebe ovog projekta korišten je Jotunov dekorativni program, uključujući proizvode za unutrašnje zidove I fasade. Enterijer je uljepšan proizvodima Majestic Original i Jotaprof Dynamic, dok je izvana korišten Jotashield Tex Ultra i Liso Mate asortiman za postizanje najboljeg izgleda i zaštite.

Photo credit: Portonovi

X

Hidroelektrana Perućica

-

-

Najstarija velika hidroelektrana u Crnoj Gori, puštena u pogon 1960. godine. U pitanju je najznačajniji hidroenergetski objekat u Crnoj Gori, kojeg čine više akumulacija i pogonskih stanica. Za potrebe antikorozivne zaštite dovodnog cjevovoda korišten je Jotunov napredni Jotamastic system, dok je za završni premaz korišten izuzetno otporni Hardtop XP.

-

1000+
Sretnih mušterija
30+
Godina iskustva
100+
Proizvoda

Skladište u blizini plovnog doka ADRIATIC42

Radnička ulica 25
85343 Bijela, Montenegro

LAT 42.4573°N
LON 18.6633°E

  Warehouse GPSNavimport
  Showroom gpsnavimport

  Trgovina i izložbeni prostor

  Jadranska magistrala 1
  85343 Bijela, Montenegro

  LAT 42.4573°N
  LON 18.6633°E

   Javite se


   Kontaktirajte nas za sve informacije ili pitanja